ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاهش میکنم کمکم کنید,مشکلات جنسی
نویسنده پیام
divoone آفلاین
عضو جدید انجمن
*

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۸۹
اعتبار: 0

درجه: 1
ارسال در روز: 0 / 0
divoone's HPdivoone's HP
فعاليت در روز: 0 / 0
divoone's MPdivoone's MP
تا درجه بالاتر: 0%
divoone's EXPdivoone's EXP
شماره ارسال: #1
خاهش میکنم کمکم کنید,مشکلات جنسی
با سلام من ۲۷ ساله هستم ، و سایزه الاته تناسلیم ۱۱ سانتیمتر هستش )در حالته راست شده و اینطور که یادم میاد در ۱۳ یا ۱۴ سالگی بالق شدم و استمنا رو از همان سنین آغاز کردم ،1 -آیا دلیله کوچک بودنه الاته تناسلیم میتواند استمنا باشد ، ؟
۲-آلات تناسلی من از بیخ به تعرفه چپ منحرف شده ( تقریبا حالته شکستگی)آیا درمانش آسونه ؟
۳-تقریبا ۱ سالی است بیضه چپ به طرفه پایین و بیضه راست به طرفه بالا ناهماهنگ شده ،آیا مرضی دارم ؟
۴- سواله آخرم در مورده پوسته الته تناسلیم هست ، به این صورت که در قسمت نوکه الت( نرسیده به ختنه )۳ سوراخ وجود دارد ،(در ۱۴ سالگی متوجه شدم ) سوراخ تقریبا ۳ میلیمتری که هر دوسرش باز هست ، گاهی وقت فکر میکنم که کرم در زیره پوستم هست ولی وقتی دستکاری میکنم چیزی جز ی مواده سفید رنگ (تقریبا سخت )که فکر میکنم به علته تجمع مواده خارجی توی اون فضای خالیه سوراخ ، به وجود آمده.

در آخر با تشکر ، من تازه با این سایت آشنا شدم ، من افسردگی شدید هم دارم ،قرص میخورم (cipralex )
که علتش هم فکر میکنم همین مشکلاتم باشه ، خاهش میکنم کمکم کنید .
۱۳-۷-۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
IRSHAFA
میزبان

درجه: inf
ارسال در روز: nan / inf
IRSHAFA's HPIRSHAFA's HP
فعاليت در روز: inf / inf
IRSHAFA's MPIRSHAFA's MP
تا درجه بالاتر: NAN%
IRSHAFA's EXPIRSHAFA's EXP
شماره ارسال: #2
RE: خاهش میکنم کمکم کنید,مشکلات جنسی
با سلام

از اینکه به جمع ما پیوستید خرسند و خوشنود هستیم .

کوچکی آلت تناسلی با توجه به مشکل خاصی که شما دارید شدید نیست . حد نرمال آلت باید حدود 12و 13 باشد . شما باید در اولین فرصت به متخصص اورولوژی جهت بررسی حفره - سوراخ - که در آلت تناسلی وجود دارد مراجعه کنید . کجی آلت تناسلی اگر بیش از حد نرمال که همه دارند باشد باید توسط متخصص مورد بررسی قرار بگیرد . عدم تقارن و بالا و پایین بودن دو بیضه نسبت به هم عادی و در همه وجود دارد مگر بدلیل وجود بیماری چون وریکوسل پیشرفته که باید توسط اورولوژیست معاینه شوید . موفق باشید
۱۳-۷-۱۳۸۹ ۰۹:۲۰ صبح
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: