![]() |
|
آیا من باردارم؟ - نسخه قابل چاپ +- انجمن پايگاه اطلاع رساني پزشكي شفا (http://irshafa.mihanbb.com) +-- انجمن: مطالب پزشکی (/forum-4.html) +--- انجمن: بارداری ، باروری و ناباروری (/forum-31.html) +--- موضوع: آیا من باردارم؟ (/thread-759.html) |
آیا من باردارم؟ - maryam22 - ۱۶-۶-۱۳۸۹ ۰۹:۵۷ صبح با سلامم و تشکر بابت پاسخگو یی به سئوالات روزمره مردم من و همسرم تازه ازدواج کردیم و اصلا دست نداریم که به این زودیا بچه دار شیم دو هفته پیش منو بخاطر جوشهای بدنم پیش دکتر پوست برد که دکتر گفت چیزی نیست بخاطر گرماست و بهم کپسول اریتومایسن بود اسمش فکر کنم خلاصه یه هفته اینو خوردم همزمان قرص خودمم میخوردم اما بعد متوجه شدم که 2-3 روز از دوره ام گذشته که پریود نشدم خلاصه با نگرانی پیش دکتر زنان رفتم متخصص بود و سریعا برام آزمایش نوشت رفتم آزمایش نتیجش منفی بود و گفتن باردار نیستم خلاصه الان یه هفته ای میگذره و هنوزم پریود نشدم میشه بگید مشکل چیه؟ و چکار باید بکنم؟ با تشکر RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۱۷-۶-۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ صبح با سلام اریترومایسین یک آنتیبیوتیک رایج است که برای درمان عفونتهای گوناگونی نظیر عفونت پوست و بافت نرم، عفونت گوش میانی، برونشیت، گلودرد، ذاتالریه (پنومونی)، سینوزیت، دیفتری، سیاهسرفه، و عفونتهای کلامیدیایی، سیفلیس ، و گونورهای استفاده میشود. این دارو همچنین برای پیشگیری از تب روماتیسمی و اندوکاردیت مصرف میشود. این دارو میتواند سبب بروز مشکلاتی چون سوزش و خارش در واژن و دستگاه تناسلی بشود که باید پزشک معالج را مطلع کرد . این دارو سبب بروز مشکلات قاعدگی نمی شود . قطع قاعدگی در درجه اول باید به حاملگی مشکوک شد که در مورد شما منفی بوده و جای نگرانی بارداری ندارید . ولی در خصوص به تعویق افتادن سیکل قاعدگی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله استرس ، شرایط محیطی و کاری و زندگی فوجود کیست های تخمدان یا پستان و ... در هر صورت باید جهت بررسی و تجویز دارو در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید . ولی اگر این سیکل برای یک نوبت تاخیر ایجاد شود جای نگرانی نیست . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - parisa_arts - ۲۹-۸-۱۳۸۹ ۰۷:۴۸ صبح سلام من نزدیک به 1 هفته قیل از پریودم خیلی کم لکه داشتم و چیزی شبیه ترشح قهوه ای 2ماه پیشم سکس داشتم ولی دخول نداشتم چون باکره ام!نمیدونم ممکنه یه قطره اشتباهی ریخته باشه...یا عفونت قبلا هم عفونت داشتم که رنگش سبز بوده ضمنا از 2 ماه پیش سکس هم نداشتم میشه بگید مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۳۰-۸-۱۳۸۹ ۰۷:۴۸ عصر با سلام احتمال بارداری برای شما صفر می باشد . سوالات واضح مطرح نشده ولی با این اطلاعات شما مسی توانید نستعد قاعدگی نا منظم باشید یا اینکه قاعدگی شما نا مظم می باشد . در هر صورت مشاهده لکه و لکه بینی قبل از یا بعد از دوره قاعدگی اگر به کررات رخ دهد باید توسط متخصص مورد معاینه و بررسی قرار بگیرید . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - parisa_22 - ۸-۹-۱۳۸۹ ۱۲:۰۳ صبح سلام اقای دکتر ایا بعد از نزدیکی بلافاصله اگه جلوگیری نشد علایم حاملگی رو میبینیم در خودمون؟یعنی اگه تا 2 ماه بعد هم پریود شدم ممکنه ماه سوم علایم بروز شه؟ RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۹-۹-۱۳۸۹ ۱۰:۲۹ صبح با سلام اولین و معمولترین نشانه بارداری قطع قاعدگی می باشد . در هر صورت برای اطمینان از احتمال بارداری می توانید دو روز بعد از نزدیکی نامطمئن تست حاملگی بدهید که یک آزمایش خون است و جواب قطعی طی سه ساعت را اعلام کی کند که باردار هستید یا ن . بروز علائم بارداری در زنان مختلف متفاوت و بستگی به شرایط هر فرد دارد . نشانه هاي حاملگي: 10 نشانه اصلي كه بيانگر بارداري احتمالي است. آيا حامله شده ايد؟ به احتمال زياد تا موعد اولين پريود بعدي يا حتي يكي دو هفته بعد از آن، نشانه خاصي را مشاهده نخواهيد كرد. در صورتي كه در چند ماه اخير وضعيت قاعدگي خود را به دقت زير نظر نداشته ايد، يا اگر پريود شما نامنظم بوده و هر ماه تغيير مي كرده است، ممكن است نتوانيد موعد دقيق قاعدگي بعدي خود را مشخص نماييد. اما اگر برخي از نشانه هاي زير در شما ظاهر شدند و تا مدتي هم پريود نشديد، ممكن است باردار شده باشيد. دقت كنيد كه همه خانمهاي حامله اين نشانه ها را مشاهده نخواهند كرد. در اين حالت مي توانيد از تستهاي حاملگي خانگي استفاده كنيد تا مطمئن شويد! توجه كنيد كه اين نشانه ها به ترتيب عكس اهميت چيده شده اند و شماره 10 كم اهميت ترين و شماره 1 مهمترين علامت هستند. 10- تورم و حساسيت در پستانه يكي از نشانه هاي اوليه حاملگي، حساس و دردناك شدن پستانها به علت افزايش سطح هورمونها است. درد پستانها ممكن است شبيه به درد آنها در هنگام پريود، يا كمي شديدتر باشد. اين عارضه پس از سه ماهه اول حاملگي و با عادت كردن بدن به تغييرات هورموني، تا حد زيادي از بين مي رود. 9- خستگي ناگهان احساس خستگي مي كنيد؟ يا نه، احساس كوفتگي و ضعف عمومي شديد داريد؟ هيچ كس به درستي نمي داند كه علت بروز اين خستگي هاي ناگهاني در اوائل حاملگي چيست، اما احتمالا افزايش ناگهاني سطح هورمون پروژسترون مي تواند يكي از عوامل بروز خواب آلودگي باشد. با ورود به سه ماهه دوم حاملگي احتمالا سرحال تر شده و احساس انرژي بيشتري خواهيد كرد، اما احساس ضعف و خستگي در اواخر دوران حاملگي دوباره باز خواهد گشت، زيرا در آن دوران وزن نسبتا زيادتري را بايد حمل كرده و همچنين به علل مختلف ممكن است خواب كافي نداشته باشيد. 8- خونريزي ناشي از لانه گزيني برخي از خانمها در حدود روزهاي يازدهم يا دوازدهم پس از باردار شدن (يعني تقريبا همزمان با زمان پريود بعدي)، مقدار كمي خونريزي يا لكه بيني مشاهده مي كنند. اين خونريزي ممكن است ناشي از ورود تخمكِ بارور شده به بافت پر خونِ رحم شما باشد، اما كسي دليل قطعي آن را نمي داند. حركت تخم لقاح يافته به سمت رحم، 6 روز پس از بارور شدن آغاز مي شود و هنگامي كه مي خواهد در ديواره رحم، محلي را براي استقرار خود برگزيند، مختصر خونريزي اتفاق مي افتد. اين خونريزي بسيار كم و اغلب به صورت لكه هاي قرمز يا قهوه اي مايل به قرمز خواهد بود و تنها يك يا دو روز طول خواهد كشيد. در صورت مشاهده خونريزي يا لكه بيني، خصوصا اگر همراه با درد باشد، پزشك خود را در جريان بگذاريد؛ زيرا اين موارد ممكن است نشانه هاي حاملگي خارج رحمي باشند. 7- تهوع يا استفراغ در اكثر خانمها، تهوع صبحگاهي تا حدودا يك ماه پس از باردار شدن رخ نمي دهد. حتي برخي از خانمها آنقدر خوش شانس هستند كه هيچ گاه اين عارضه را تجربه نمي كنند. اما احساس تهوع در تعدادي از خانمهاي حامله، بسيار زودتر آغاز مي شود؛ همچنين اين تهوع ممكن است فقط در صبحگاه رخ ندهد. عارضه ويار بارداري ممكن است صبح، ظهر يا حتي شب هنگام بروز كند. تقريبا نيمي از خانمهايي كه به اين عارضه دچار مي شوند، با آغاز سه ماهه دوم حاملگي، به كلي بهبود پيدا مي كنند. شدت اين عارضه در بقيه خانمها نيز غالبا در ماه چهارم يا پنجم حاملگي كاهش مي يابد. 6- افزايش حساسيت نسبت به بوه اگر در اوائل دوران حاملگي به سر مي بريد، ممكن است احساس خوشايندي نسبت به برخي بوها، مثلا بوي ساندويچ يا حتي يك فنجان قهوه نداشته باشيد؛ و حتي ممكن است برخي بوهاي خاص موجب بروز حالت تهوع در شما شوند. اين امر ممكن است ناشي از افزايش سريع ميزان هورمون استروژن در بدن شما باشد، اما اين صرفا يك احتمال است و كسي از علت قطعي آن خبر ندارد. همچنين ممكن است مشاهده كنيد برخي از غذاهايي كه قبلا بسيار دوست داشته ايد، اكنون حال شما را به هم مي زنند؛ اين هم كاملا طبيعي است! 5- نفخ شكم تغييرات هورموني در اوائل حاملگي ممكن است موجب بروز حالت نفخ در شما بشوند؛ كه اين حالت مشابه با همان وضعيتي است كه برخي از خانمها پيش از آغاز پريود ماهانه خود تجربه مي كنند. به همين دليل، حتي در اوائل حاملگي كه رحم شما هنوز هم بسيار كوچك است، ممكن است احساس كنيد كه اندازه دور كمر لباسها براي شما كوچك شده است! 4- تكرر ادرار اندكي پس از باردار شدن، ممكن است احساس كنيد كه به طور مرتب نياز به ادرار كردن داريد. چرا؟ علت عمده اين مطلب آن است كه در دوران حاملگي، حجم خون و مايعات در بدن شما افزايش پيدا مي كند، كه در نتيجه حجم بيشتري از مايعات به كليه ها و در نتيجه مثانه شما وارد مي شود. اين عارضه ممكن است از هفته ششم حاملگي آغاز شده و در طول دوران حاملگي ادامه پيدا كرده يا حتي وخيم تر شود، البته رحم در حال رشد شما نيز فشار بيشتري بر مثانه وارد خواهد كرد. 3- تاخير پريود اگر پريود شما معمولا منظم بوده اما اين بار به موقع شروع نشده است، مي توانيد پيش از آنكه ساير نشانه هاي فوق را مشاهده كنيد، از تست حاملگي استفاده نماييد. اما اگر قاعدگي شما منظم نبوده يا اينكه زمان پريودهاي قبلي خود را يادداشت نكرده ايد، تهوع، حساسيت پستانها يا افزايش دفعات استفاده از دستشويي مي توانند نشانه هاي حاملگي باشند. 2- دماي پايه بدن شما بالا مانده است اگر دماي پايه بدن خود را يادداشت مي كرده ايد و اكنون مشاهده مي كنيد كه اين دما به مدت 18 روز در مقدار بالاتر از معمول باقي مانده است، احتمالا حامله شده ايد. و نهايتا: 1- تست حاملگي خانگي كه نتيجه مثبت بدهد علي رغم تبليغاتي كه روي جعبه هاي اين تستها ديده مي شود، اكثر آنها تنها يك هفته پس از موعد پريود بعدي مي توانند حاملگي را تشخيص دهند. پس اگر زودتر از اين موعد از اين تستها استفاده كرده و نتيجه منفي گرفتيد، بهتر است چند روز بعد دوباره تست را تكرار نماييد. البته اگر هنوز پريود نشده باشيد! پس از اينكه يكي از اين تستها نتيجه مثبت داد، با پزشك خود قرار ملاقات بگذاريد. هنوز هم قطعي ترين روش اثبات بارداري، حداقل در ايران، انجام آزمايش خون و اندازه گيري -hCGβ است. شايد هم پزشك شما ترجيح دهد براي پيگيري هاي آينده، از حالا مقدار آنرا اندازه گيري كند. RE: آیا من باردارم؟ - نوشافرین - ۱۷-۹-۱۳۸۹ ۰۲:۵۳ صبح سلام اقای دکتر شرمنده که بایدرک سئوالم رابپرسم من دوروزبعد ازپریودی باشوهرم ن ز د ی ک ی داشتم که طبیعی جلوگیری میکنن مایه را روی دستمالی ریختن ودستمال را تا زدن من ان قسمت رابازکردم وبه داخل بدنم بردم ونگه داشتم بعدازیه هفته درسینه هام احساس درد شدیدی داشتم وزیردلم کمی سفت شد بعد هم پریودی به اندازه 9تا10روزجلو افتاد سئوالم اینه اقای دکترکسی میشه اینطوری بارداربشه؟من بچه دوست دارم شوهرم دوست نداره سنم 28سالمه پریودی هام منظمه ویکساله که جلوگیری طبیعی داریم ماه دیگه هم میخوام اینکاروبکنم یواشکی ممکنه بارداربشم ممنون اگه جوابمو بدهید RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۱۸-۹-۱۳۸۹ ۱۱:۴۷ صبح با سلام احتمال بارداری به روش ذکر شده در پیام قبلی بسیار بسیار ضعیف است . برای باردار شدن باید دخول کامل انجام شود تا مایع منی حاوی اسپرم در کانال واژن قرار بگیرد و اسپرم توان حرکتی به سمت رحم را داشته باشد . اگر چه احتمال بارداری با قرار گرفتن مایع منی برر روی دستگاه تناسلی زنانه بسیار ضعیف و می توان گفت ممکن نیست ولی در صورتیکه دوره و سیکل قاعدگی با تاخیر داشتید بهتر است تست حاملگی بدهید . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - تانی - ۱۸-۹-۱۳۸۹ ۰۶:۲۵ عصر با سلام و عرض خسته نباشید من یه مشکل اساسی در تنظیم پریودم دارو چندین بار به پزشک متخصص مراجعه کردم اما به من قرص ال دی دادن که فقط چندماه پس از مصرف اون پریدم منظم بود و پس از ازدواجم هم همین مشکل رو دارم. و این روند ادامه پیدا کرده الان 24 سالم هست و اکثرا یک ماه و نیم دو ماه یک بار پریود میشدم اما الان این مدت افزایش پیدا کرده و در حال حاضر ازابتدای شهریورماه تا به حال پرید نشدم آخره مهر تست بیبی چک انجام دادم منفی بود و به پزشک مراجعه نمیکنم چون باز هم به من قرص ال دی میده که باعث افزایش وزنم میشه فقط و هیچ تاثیری نداره و البته کیست رحم هم داشتم که با مصرف قرص افتاد . از شما خواهش می کنم که منو راهنمایی کنین چون همش استرس دارم که یه وقت باردار نشم یا بیماری های .... نداشته باشم . ممنون از زحماتتون واسه راه اندازی این سایت RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۲۰-۹-۱۳۸۹ ۰۸:۵۶ صبح (۱۸-۹-۱۳۸۹ ۰۵:۵۹ عصر)نوشافرین نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .اقای دکترسلام عرض میکنم بی نهایت ممنونم که جواب نوشتین با سلام مهمترین نکته در خصوص بچه دار شدن رضایت حتمی و قطعی زوجین است . معمولا کودکان ناخواسته در دو طرف یا یکطرف دچار کمبود محبت هستند . اگر چه این مطلب کم است ولی یک درصد ان نیز قابل توجه است . دقت داشته باشید زندگی بدون بچه نمی شود ولی می توان چند سالی را بدون بچه گذراند . شخصا بعد از هشت سال ازدواج شرایط مناسب را برای داشتن فرزند کسب کردیم و در بهترین شرایط فرزند خود را بزرگ می کنیم البته با محبت کامل پدر و مادر . در خصوص بچه دار شدن عجله نداشته باشید . با همسر خود صحبت کنید و اشاره داشته باشید که بچه لازمه زندگی است . از ایشان بخواهید علت و دلایل و مشکل تراشی ها را مطرح کند و شما هم با حوصله دلایل را بررسی کنید و به ایشان فرصت بدهید تا پذیرش فرزند را داشته باشند . قطعا ایشان نیز به بچه دار شدن علاقه مند خواهد شد . در شرایطی همسر مانع بچه دار شدن است که مشکلی اساسی را ببیند . از همسر خود بخواهید و بپرسید که آیا در زندگی مشکلی دارد که بچه نمی خواهد یا کلا از بچه داری ناخرسند است و دوست ندارد . دقت و توجه داشته باشید اینها کلیات بود که در زمان محدود ما و شما مطرح شد در صورتیکه نیاز می بینید باید از مشاوره خانواده کمک بگیرید . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - sayee - ۵-۱۰-۱۳۸۹ ۰۳:۱۸ عصر با سلام من حدود 2ماه پیش رابطه داشتم البته آب منی داخل ریخته نشده ولی از پیش آب مطمئن نیستم.با توجه به اینکه من قرص سیپروترون کامپاند را قبل از رابطه به علت کیست های ریز مصرف می کردم ولی ممکن بود به علت فراموشی 1-2روز نخورم و بعد از رابطه قرص را بطور مرتب مصرف میکنم و باتوجه به قرص قاعدگی ام درست 7روز بعد از اتمام قرص بود ولی خونریزیم کم بود و بدون توجه به احتمال بارداری بسته دیگه رو شروع کردم و بعد از اتمام قرص و گذشت 7 روز پریود شدم،ولی دور شکمم بزرگ شده و ،ممکن است من باردار باشم؟ یا به خاطر قرص هست ؟ خیلی نگرانم !ممنون میشم سریع جواب بدین RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۶-۱۰-۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ صبح (۵-۱۰-۱۳۸۹ ۰۳:۱۸ عصر)sayee نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .با سلام با سلام یکی از دلایل احتمال بارداری قطع قاعدگی می باشد . البته بارداری نشانه های مختلفی دارد که در پستهای قبلی به انها اشاره شد . در خصوص شما با شرایط ذکر شده احتمال بارداری وجو ندارد ولی می توانید از بی بی چک های خانگی یا تست ساده حاملگی کمک بگیرید تا از عدم بارداری خود مطمئن شوید . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - مهتاب ایرانی - ۶-۱۰-۱۳۸۹ ۰۹:۴۹ عصر sallam man hododoe yek mah ella yeko nim mah e pish ba namzadam************dashtam.albate dokhtre bakere hastam...va faght ... b ham malidim vali mogheye khoroje mani b rooye shekamam rikht va ba dastmal pak kard...amma kheili stress daram k mabada masalan sare alatesh ab dashte va b rooye alate man rikhte bashe va hamele basham...hich yek az allayeme hamelegio nadaram faght hesse nafkhe shekam daram va kheili stress...lotfan rahnamaeem konid?aya emkan dare halate makesh peida karde bashe va man bardar shode basham?mamnun سلام من حدود یک ماه الی 15 روز پیش با نامزدم رابطه جنسی داشتم . البته باکره هستم و فقط در حد پیشنوازی نه دخول . هنگام خروج مایع منیروی سطح شکم ریخته و البته پاک کردیم . الان استرس دارم . RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۷-۱۰-۱۳۸۹ ۰۹:۳۹ صبح (۶-۱۰-۱۳۸۹ ۰۹:۴۹ عصر)مهتاب ایرانی نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .sallam با سلام احتمال بارداری در شما بر طبق توضیحات غیر ممکن می باشد . بارداری هنگامی صورت می گیرد که دخول کامل انجام شود یعنی مایع منی در داخل کانال واژن ریخته شود تا اسپرم بتواند با تحرک خود وارد رحم شود . ریخت شدن مایع منی روی سطح شکم و حتی بالای دستگاه تناسلی چون مایع وارد واژن نشده به هیچ عنوان سبب بارداری نمی شود . در هر صورت در مواردی که به حاملگی مشکوک شدید می توانید از بی بی چک که در داروخانه ا موجود می باشد و یا تست خون حاملگی که سریع و راحت می باشد کمک بگیرید . _______________________________ روش اضطراري پيشگيري از بارداري چيست؟ روش جلوگيري از بارداري بصورت اضطراري به مجموعه اي از روشها و تكنيكهايي اطلاق مي شود كه در صورتي كه نزديكي بدون استفاده از يكي از راههاي مطمئن پيشگيري از بارداري انجام شود و يا عليرغم استفاده از يك روش مشخص، اتفاقي مانند پاره شدن كاندوم و يا نظير آن رخ دهد، مي توان از آن استفاده كرد. البته بايد در نظر داشت كه اين روش به هيچ وجه از انتقال بيماريهاي مقاربتي جلوگيري نمي كند. رايجترين روش پيشگيري بصورت اضطراري، مصرف قرصهاي معمولي خوراكي ضد بارداري HD است كه به نام "قرص صبح روز بعد" مشهور شده اند. البته اين نام مناسبي نيست چون نيازي به صبر كردن تا صبح روز بعد نيست و بهتر است در اولين فرصت بعد از نزديكي بدون محافظت، از اين روش استفاده شود. در چه مواقعي مي توان يا بايد از اين روش استفاده كرد؟ موارد استفاده از اين روش زماني است كه نزديكي از طريق واژن صورت گيرد در حاليكه هيچ روش پيشگيري از بارداري استفاده نشده يا بطور ناصحيح و غير كارآمد استفاده شده باشد. اين موقعيت ها مي تواند شامل موارد زير باشد: زماني كه عليرغم استفاده از كاندوم مردانه، در زمان نامناسبي خارج شود يا پاره شود. زماني كه عليرغم استفاده از ديافراگم يا كلاهك دهانه رحم، بطور زودهنگام بيرون آيد و يا بعد از نزديكي بلافاصله خارج شود. مقاربت بعد از فراموش كردن اتفاقي يك قرص از دوره قرصهاي جلوگيري از بارداري انجام شود. در صورت استفاده از روش تقويمي، محاسبه زمان تخمك گذاري بطور ناصحيح انجام شود و نزديكي كامل در زمان باروري زن انجام شده باشد. برنامه استفاده از روش طبيعي يا انقطاع در نزديكي با شكست مواجه شود. نزديكي بدون استفاده از هيچ روش پيشگيري در حاليكه تصميم براي بارداري وجود ندارد. در موارد تجاوزي كه به هر شكل احتمال بارداري وجود خواهد داشت. روش اضطراري پيشگيري از بارداري چقدر موثر است؟ اثربخشي اين روش به نحوه صحيح استفاده و بخصوص زمان مصرف قرصها بستگي دارد. اين روش صد درصد موثر نيست، اما تقريبا در 98% موارد از حاملگي پيشگيري مي كند. يعني از هر 100 خانمي كه از اين روش براي پيشگيري از بارداري استفاده مي كنند حدود 2 نفر در طول يكسال حامله مي شوند. اگرچند بار از اين روش استفاده شود، تاثير آن كمتر شده و احتمال بارداري بيشترمي شود. بنابراين اين روش فقط براي موارداضطراري بكار مي رود و نبايد بطور مداوم، بعنوان يك روش پيشگيري بكار رود. بلكه پس از استفاده از اين روش، فرد بايد به پزشك يا مراكز بهداشتي درماني مراجعه كرده و پس از مشاوره، يكي از روشها را بصورت دائمي انتخاب كند. زمان و نحوه مصرف آن چگونه است؟ بايد در دو نوبت با فاصله 12 ساعت هر بار 2 قرص HD خورده شود. در واقع بعد از مقاربتي كه احتمال بارداري دارد در اولين فرصت 2 قرص خوراكي HD همراه با شير يآب زياد مصرف مي شود. بايد دقت كرد كه قرص نوبت اول در زماني خورده شود كه نوبت دوم را بتوان 12 ساعت پس از آن مصرف كرد. مصرف نوبت اول را نبايد بي دليل به تاخير انداخت، زيرا ميزان تاثير ممكن است با گذشت زمان كاهش يابد. اگر قرص نوع LD در دسترس باشد، بايد در هرنوبت 4 قرص مصرف كرد. نكته مهم: اگر بيش از 72 ساعت (3 روز) از مقاربت گذشته باشد، استفاده از روش اضطراري توصيه نمي شود و بايد در اين موارد با پزشك مشورت كرد. عملكرد آن بر بدن به منظور پيشگيري از بارداري چيست؟ مصرف اين قرصهاي هورموني با متوقف كردن تخمك گذاري يا تداخل در جايگزيني تخمك لقاح يافته در رحم مي تواند مانع حاملگي شود. از آنجا كه تخمك لقاح يافته ظرف مدت كودتاهي در قسمتي از رحم جايگزين مي شود، زمان استفاده از اين روش بسيار حائز اهميت است. در واقع اگر عمل جايگزيني اتفاق افتاده باشد استفاده از اين روش مانع از پيشرفت روند بارداري نشده و موجب بروز سقط نخواهد شد. عوارض جانبي آن چه خواهد بود؟ قرصهاي خوراكي اگر به روش اضطراري ذكر شده در بالا مصرف شوند، معمولا عارضه جانبي خطرناكي ندارند. با اين حال ممكن است باعث عوارض جانبي موقتي شوند كه رايج ترين آنها تهوع است و مي توان براي پيشگيري يا برطرف كردن آن از يك داروي ضد تهوع نيز استفاده كرد. تقريبا در نيمي از مصرف كنندگان از اين روش تهوع ديده مي شود و ممكن است در تعداي از مصرف كنندگان استفراغ هم وجود داشته باشد. گاهي ممكن است سردرد، سرگيجه، گرفتگي شكم و يا احساس پري و درد در سينه ها نيز رخ دهد كه البته همه عوارض جانبي گذرا بوده و معمولا پس از يك تا دو روز رفع مي شوند. بعلاوه استفاده از اين روش تاثير در ميزان باروري فرد در آينده نخواهد داشت. اگر بلافاصله بعد از خوردن قرصها، استفراغ كردم چه بايد بكنم؟ اگر فرد در طول دو ساعت پس از مصرف قرصها در نوبت اول يا دوم، دچار استفراغ شد، در اولين فرصت بايد 2 قرص ديگر HDمصرف كند. اگر اين اتفاق بعد از خوردن قرصها در نوبت اول رخ دهد، قرصهاي نوبت دوم كماكان بايد 12 ساعت بعد از نوبت اول مصرف شوند. تزريق يك آمپول ب 6 بصورت عضلاني ميتواند در كاهش تهوع موثر باشد. استفراغ اگر بيش از دو ساعت بعد از مصرف قرصها رخ دهد، اهميتي ندارد زيرا دارو جذب شده است. آيا مصرف بعضي از داروها ممكن است كارآيي اين روش را كاهش دهد؟ بعضي از داروهايي كه بطور كلي اثربخشي قرصهاي ضدبارداري را كاهش مي دهند ممكن است در كارآيي اين روش نيز اختلال ايجاد كنند. برخي از اين داروها عبارتند از ريفامپين (نوعي آنتي بيوتيك)، گريزوفولوين (داروي ضد قارچ خوراكي)، باربيتوراتها و برخي از داروهاي ضد صرع. چه مدت بعد از اين روش بايد پريود شوم؟ پس از مصرف هيچ علامت فوري كه نشان دهد قرصها اثر كرده يا نكرده اند، وجود ندارد و فقط قاعدگي بايد به موقع، چند روز زودتر يا ديرتر رخ دهد. اگر شروع قاعدگي، بيش از يك هفته به تاخير افتد و يا هر مورد خاص ديگر وجود داشته باشد، بايد به پزشك مراجعه كرد. نكته مهم اين است كه اگر بعد از مصرف قرصها، دوباره مقاربتي انجام شود كه احتمال بارداري در آن وجود داشته باشد، قرصهاي قبلي خورده شده از بارداري مجدد جلوگيري نمي كنند. آيا استفاده از اين روش در دوران شيردهي بي خطر است؟ مقدار استروژن موجود در قرصهاي تركيبي ضد بارداري مي تواند در مقدار و كيفيت شير مادر تاثير منفي داشته باشد. اما بنظر نمي رسد كه استفاده كوتاه مدت آن اين تاثير را بگذارد. بعلاوه هورمون ترشح شده در شير آثار نامطلوبي در شيرخوار نخواهد داشت. در صورت استفاده از اين روش چه زماني نياز به مراجعه به پزشك خواهم داشت؟ تاخير در قاعدگي بيش از يك هفته. ادامه خونريزي نامنظم يا وجود دردهاي كرامپي شكم بطور مداوم. درد شديد در ناحيه شكم يا لگن. احتمال بارداري. احتمال ابتلا به بيماريهاي مقاربتي. RE: آیا من باردارم؟ - a2sa - ۸-۱۰-۱۳۸۹ ۰۵:۱۷ عصر سلام من در تاریخ 17 آذر با نامزدم رابطه ای داشتم که طی آن 2 الی 3 قطره از منی ایشان روی آلت تناسلی من مالیده شدو بعد از آن هم از هیچ نوع قرص برای پیشگیری استفاده نکردم با اینکه پریودم زیاد مرتب نیست اما باید در 3 دی پریود میشدم اما تا امروز که 8 دی است نشدم و مقداری هم درد در ناحیه زیر شکمم حس میکنم امکان باردار بودنم هست؟ این امکان چقدر است؟ RE: آیا من باردارم؟ - sh00700 - ۸-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۴۷ عصر سلام من در موقع عروسی با شوهرم نزدیکی کردم(شب زفاف) اما هیچ گونه خون ریزی نداشتم نمی دانم مشکل از کجاست آیا برای باردار شدنم مشکلی ندارد ؟ الان چند ماهی است که جلو گیری نکردم ولی هنوز باردار نشدم لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۹-۱۰-۱۳۸۹ ۱۲:۳۰ عصر (۸-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۴۷ عصر)sh00700 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .سلام من در موقع عروسی با شوهرم نزدیکی کردم(شب زفاف) اما هیچ گونه خون ریزی نداشتم نمی دانم مشکل از کجاست آیا برای باردار شدنم مشکلی ندارد ؟ با سلام با در نظر گرفتن نوع بکارت و شیوه نزدیکی تخریب یا آسیب بکارت می تواند با خونریزی کم یا زیاد و حتی بدون خونریزی باشد و نشانه بیماری یا مشکلی نیست . ضمن اینکه این مسئله نشانه ای برای مشکل در بارداری نمی باشد . در صورتیکه جلوگیری نمی کنید و. قصد بارداری داشته اید و باردار نشده اید و سیکل قاعدگی شما مشکلی ندارد بهتر است همسر شما تست اسپرموگرام بدهند که اگر مشکل از ایشان می باشد بررسی شود . اگر تست ایشان نرمال بود شما باید به متخصص زنان مراجعه کنید تا وضعیت از نظر تخمک گذاری و نظم قاعدگی شما بررسی و معاینه لازم و تجویز داروی مورد نیازتان صورت پذیرد . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - a2sa - ۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ عصر سلام و خسته نباشید من قبلا پست گذاشته بودم اما جوابی دریافت نکردم امروز از بی بی چک استفاده کردم و منفی شد می خواستم بپرسم با توجه به اطلاعات قبلی و تست امروز باز هم امکان باردار بودنم هست؟ چون هنوز پریود نشدم! خواهش میکنم کمک کنید ))))): RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۱۰ عصر (۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ عصر)a2sa نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .سلام و خسته نباشید با سلام با توجه به تست بی بی چک امکان بارداری ضعیف است ولی برای اطمینان خاطر مجددا از بی ب یچک استفاده کنید . در استفاده از تست های خانگی به تاریخ تولید و انقضاء تست دقت کنید تا با خطای تشخیص مواجه نشوید . دقت کنید بارداری فقط زمانی ممکن است که یک رابطه فعال داشته باشید و مایع منی حاوی اسپرم فعال و متحرک وارد کانال واژن شود تا اسپرم بتواند با تحرک خود به رحم وارد شود . ریخته شدن مایع بر سطح شکم و اندام تناسلی سبب بارداری نمی شود . در پست های قبلی روش های پیشگیری از بارداری اضطراری را ثبت کردیه ایم . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - یاسمن - ۲۴-۱۰-۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ عصر باسلام ضمن خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز. من خانم 30 ساله هستم و یک فرزند دختر دارم مشکلم اینه که 3 روز از زمان پریودم میگذره بی بی چک گذاشتم یک رنگ کامل نشان داد یکی هم صورتی رنگ/ازمایش خون دادم 64 را نشان داد دکتر گفت مشکوکه و دوباره باید 4 روز دیگه انجام ازمایش را تکرار کنم ایا من باردارم نگرانیم از اینه که دو قلو باشه لطفا سریعتر جوابم را بدهید . با تشکر RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۲۵-۱۰-۱۳۸۹ ۰۹:۲۴ صبح (۲۴-۱۰-۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ عصر)یاسمن نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .باسلام با سلام تست های خانگی همچون بی بی چک قطعی نیستند و اگرچه جواب با درصد بالای می دهند ولی بهترین اقدام تست حاملگی آزامیشگاه می باشد که ظاهرا شما انجام داده اید . تست خون حاملگی قطعی و صددرصد میباشد اگر تست عدم حاملگی را اعلام کرده قطعا باردار نیستید مگر اینکه آزمایشگاه از نظر تست گیری با درصد خطای بالا عمل کرده باشد و خودین مسوولین آزمایشگاه تست را تایید نکنند . در هر صورت شما بهتر است یک تست حاملگی HCG بدهید تا از عدم بارداری یا باردار بودن اطمینان خاطر پیدا کنید . موفق باشید ____________________________________________________ روش تست حاملگی HCG برای نمونه، LMP یك خانم 5/4/1384 است، روز زایمان او ۱۲ فروردین ۱۳۸۵است. می توان حاملگي را بر اساس وجود اچ.سي.جي (HCG) در ادرار يا سرم خون تشخیص داد. اين هورمون از جفت ترشح می شود و نخست در خون و سپس در ادرار پراکنده می شود. پس از حاملگي (يك روز پس از عقب افتادن دوره ماهانه) در خون و ادرار ميزان هورمون به 5 تا 10 واحد مي رسد كه اين مقدار براي مثبت شدن تست كافي است؛ سپس ميزان هورمون بسرعت افزايش مي يابد. جمع آوري نمونه و روش اجرا عبارت است از: ادرار را در ظرف تميزي مانند ليوان يك بار مصرف (در هر ساعت از روز) جمع آوري کنید. نوار آزمایش (BABY CHECK) را از پاكت درآورید و تا خط مشخص (MAX) در ادرار فرو ببرید؛ به طوري كه جهت پيكان به طرف ادرار باشد. سطح ادرار نبايد از خط (MAX) عبور كند. سه ثانيه صبر كنيد. سپس ان را خارج کنید و به طور افقي بر روي دهانه ظرف ادرار بگذاريد. بر حسب ميزان هورمون موجود در آن نتيجه مثبت به صورت ۲ خط قرمز پس از حدود ۴۰ ثانيه ظاهر مي شود. تا پنج دقيقه اگر رنگي ظاهر نشد، دليل بر منفي بودن آزمايش است. ظهور رنگ در فاصله ۵ تا ۱۰ دقيقه مشكوك بود و چند روز بعد تكرار شود. هر نتيجه اي پس از ۱۰ دقيقه بی ارزش است. در صورت مثبت بودن نتیجه، دو نوار رنگي در نواحي تنظیم و پایين تر از آن ظاهر می شود. در صورت منفی بودن نتیجه، تنها يك نوار رنگي در ناحيه تنظیم با شدت رنگ بستگي به مدت زمان حاملگي دارد، آشکار می شود. تذكرات 1_ تنها هنگام آزمايش کردن، پاكت را باز کنید، زیرا آن نوار یک بار مصرف است. 2_ پاكت كوچك حاوي ماده سيليكازل (جاذب رطوبت) است كه نگهدارنده است. پس از باز كردن پاكت را دور اندازید. 3_ بيماراني كه به سرطان مبتلا هستند، تشخیص نتیجه بر عهده پزشک متخصص است. نکات مهم درباره بارداری: 1_ اگر عادت ماهیانه (پریود) منظم باشد، (یعنی حداقل ماهی یك بار با یكی دو روز عقب و جلو باشد) و تصمیم دارید باردارشوید، با تأخیر یك هفته، به احتمال قوی حامله هستید. برای مطمئن شدن، ساده ترین راه استفاده از Home Test (آزمایش ادرار) است كه آن را می توان در منزل انجام داد و روش آن روی جلد توضیح داده شده است. بهترین زمان برای این آزمایش، صبحگاه است؛ زیرا میزان هورمون HCG در ادرار بیشتر از ساعت های دیگر روز است. روش مطمئن دیگر، آزمایش خون است كه با تجویز پزشك در آزمایشگاه صورت می گیرد. ▪ فراموش نكنید كه نسخه ای از آزمایش حاملگی را برای آلبوم نوزاد نگهدارید. ۲. بلافاصله پس از قطعی شدن حاملگی قرص «اسیدفولیك» و روزی یك عدد مصرف كنید. ● نكته حداقل ۲ تا ۳ ماه پیش از بارداری بهتر است از تركیبات اسیدفولیك استفاده شود تا مشكلاتی همچون سقط جنین یا منگولیسم ایجاد نشود. بررسی ها نشان می دهد اسیدفولیك از تأخیر رشد جنین جلوگیری می کند و سبب بهبود رشد شود. متخصصان معتقدند كه اسیدفولیك تا پایان سه ماهه اول ادامه یابد و پس از آن، مصرف قرص آهن را به مدت ۴ تا ۶ ماه پس از زایمان آغاز کنید. 3_ در همان ماههای اول مجموعه ای از آزمایش های اولیه؛ نظیر: بررسی کردن هموگلوبین، آهن، فریتین و همچنین، آزمایش ادرار برای رد عفونت و مجموعه آزمایش ها برای رد بیماری هایی مانند سفلیس سرخچه و … انجام می شود. 4_ یكی دیگر از اقدام های اولیه تعیین سن حاملگی و تاریخ زایمان است LMP: اولین روز آخرین قاعدگی است Conception Date: روز تخمك گذاری و باحتمال روز لقاح است Due Date: روز تولد نوزاد LMP را وارد كنید تا جدول حاملگی شما را ترسیم كند ▪ اکنون از این فرمول استفاده كنید: ▪ روز، ماه و سال LMP را بنویسید. ۷ روز به روز اضافه كنید؛ ۳ ماه از ماه كم كنید و یک سال به سال اضافه كنید. برای نمونه، LMP یك خانم 5/4/1384 است، روز زایمان او ۱۲ فروردین ۱۳۸۵است. RE: آیا من باردارم؟ - نوشافرین - ۲۷-۱۰-۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ عصر سلام یاسمن خانم انشالا که هرچی خیره براتون پیش بیاد هرانکه دندان دهد نان دهد نگران نباش وبه خدا توکل کنید توروخدا اگه باردار شدی برای اونهایی که ارزو دارن وبچه دار نمیشن وانهایی که همش دوا ودرمان میکنن وناامید شدن هم دعا کنید اگه نی نی شما دوقلو بود توروخدا شکر کنید وراضی باشید به رضای خدا وبرای همه اونهایی که ارزو دارن خیلی دعا کنید خدا کمکتان میکنه عزیزم سلامت باشی RE: آیا من باردارم؟ - sayee - ۱-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۱ صبح با سلام یک سوال داشتم: پریود شدن 100درصد نشانه عدم بارداری است؟ البته منظورم لکه بینی ناشی ار لانه گزینی نیست RE: آیا من باردارم؟ - 01387 - ۴-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ صبح سلام و خسته نباشيد خدمته شما ميخواستم دليل نامنزمي پريوديما بدونم من از اول پريودي نامنزمي داشتم گاهي هم در يك ماه اصلا پريود نميشدم ولي چونمجرد بودم زياد توجهي نمي كردم حدود يك سال هست كه نامزد كردم به خاطر همين نگرانيم بيشتر شده در باره اين موضوع با نامزدم رابطه جنسي محدود دارم طوري كه اصلا دخول انجام نمي شه در اين مورد خيلي استرس دارم كه باردار نشم يه بار به خار رابطه مشكو از قرص ارژانسي استفاده كرد اما باز رابطه مشكوك داشتم و اسپرم روي بدنم ريخته شده اينبار 4 قرص ال دي خوردم براي اولين بار از اين قرص استفاده كردم ايا امكان بارداري هست؟ چكار كنم كه پريوديم منظم بشه مشكليدارم كه از اون مطلع نيستم يا اين مسئله عادي هست ؟ ممنون ميشم اگه جواب سوالم را بدهيد باتشكر RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۴-۱۱-۱۳۸۹ ۰۳:۳۷ عصر (۱-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۱ صبح)sayee نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .با سلام بله در دوره بارداري قطعا پريودي قطع مي شود البته لكه بيني هاي دوره بارداري نبايد با پريودي اشتباه شود . موفق باشيد RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۴-۱۱-۱۳۸۹ ۰۳:۴۶ عصر (۴-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ صبح)01387 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .سلام و خسته نباشيد خدمته شما با سلام گاهى به علت عوامل روانى تغيير محيط و عوامل محيطى و استرسهاوفشارهاى روحى و كار زياد و طاقت فرسا بخصوص در خانمها و دخترانى كه دور از منزل و دور از والدين خود تحصيل مى نمايند بطور شايع دچار قاعدگى نامرتب و نامنظم مى شوند كه با رفع عوامل مستعدكننده اين مشكل نيز برطرف مى شود. سيكل قاعدگي يك خانم ممكن است در ماههاي مختلف كاملاً شبيه هم نباشد . از طرف ديگر سيكل هاي هر نفر با ديگري متفاوت است.خونريزيها ممكن است كم ، متوسط و زياد باشد و نيز طول مدت آن مي تواند متفاوت باشد . اگرچه اكثر پريودها 3 تا 5 روز طول مي كشد اما بين 2 تا 7 روز نرمال است.در سالهاي اول شروع قاعدگي و در سنين نزديك به يائسگي سيكلها ممكن است كاملاً نامنظم باشند. يكي ديگر از دلايل سيكل نامنظم مي تواند وجود كيست هاي تخمداني يا پستاني باشد . توصيه مي كنيم براي بررسي اينكه وضعيت اين سيكل قاعدگي چگونه است و علت يابي به متخص زنان مراجعه كنيد و حتما به انجام سونوگرافي نياز داريد . موفق باشيد RE: آیا من باردارم؟ - فیفی - ۴-۱۱-۱۳۸۹ ۰۷:۰۵ عصر سلام مان۲۸سالمه ۶سال ازدواج کردم ۱ ماه برای بارداری اقدام کردم امروز ۵روز پریودم عقب افتاده بی بی چکم منفی بوده ولی سینه درد بدی دارم شکمم هم نفخ کرده امروز لک بینی قهوه ای داشتم در ضمن از چند روز قبل درد پریودی داشتم خیلی دلم شور میزنه میشه راهنماییم کنید ببینم حامله ام یا نه ؟ممنونم RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۶-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۰۷ صبح (۴-۱۱-۱۳۸۹ ۰۷:۰۵ عصر)فیفی نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .سلام مان۲۸سالمه ۶سال ازدواج کردم ۱ ماه برای بارداری اقدام کردم امروز ۵روز پریودم عقب افتاده بی بی چکم منفی بوده ولی سینه درد بدی دارم شکمم هم نفخ کرده امروز لک بینی قهوه ای داشتم در ضمن از چند روز قبل درد پریودی داشتم خیلی دلم شور میزنه میشه راهنماییم کنید ببینم حامله ام یا نه ؟ممنونم برخی علائم مربوط به حاملگی را دارید البته قطعی نمی باشد ولی بهتر است برای اطمینان تست حاملگی HCG را انجام دهید . این تست باید توسط پزشک - عمومی یا متخصص - تجویز شود . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - NINANWA9 - ۸-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ صبح من هشت ماه بود كه اقدام به بارداري كردم اما ناموفق بودم اين ماه ده روز از پري من گذشته ترشحات شفاف زياد دارم نسبت به بو حساسم وخيلي خسته وخواب آلود هستم شش روز قبل نوار تست استفاده كردم يك خط پر رنگ و يك خط مقداري كمرنگ تر بود آيامن باردارم جرات رفتن آزمايش ندارم[/align][/size]
RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۹-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۴۳ صبح (۸-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ صبح)NINANWA9 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان . با سلام با توجه به توضيحات نمي توان نظر قطعي داد ولي احتمال بارداري وجود دارد و بهتر است براي تصميمات بعدي و كنترل دقيق تر و همچنين اطلاع از وضعيت بارداري و يا عدم بارداري از تست حاملگی HCG كمك بگيريد . اين يك تست ساده مي باشد كه در مدت زمان كوتاه نتيجه قطعي را به شما مي دهد . موفق باشد RE: آیا من باردارم؟ - NINANWA9 - ۱۰-۱۱-۱۳۸۹ ۰۶:۵۶ عصر سلام من 8 اقدام به بارداري داشتم كه درماه اخر چهار روز بعد از تاخير پري بيبي چك گذاشتم جواب مثبت بود تاروز 10 هم صبر كردم ولي روز دهم تاخير قائدگي پري شدم البته روز شش لكه كوچك صورتي كمرنگ داشتم در خونريزيم تكه اي از از اندومتر و يك چيز زرد به اندازه نخود به ان چسبيده بود آيا احتمال سقط است
RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۱۲-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ عصر (۱۰-۱۱-۱۳۸۹ ۰۶:۵۶ عصر)NINANWA9 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .سلام من 8 اقدام به بارداري داشتم كه درماه اخر چهار روز بعد از تاخير پري بيبي چك گذاشتم جواب مثبت بود تاروز 10 هم صبر كردم ولي روز دهم تاخير قائدگي پري شدم البته روز شش لكه كوچك صورتي كمرنگ داشتم در خونريزيم تكه اي از از اندومتر و يك چيز زرد به اندازه نخود به ان چسبيده بود آيا احتمال سقط است با سلام احتمال بسيار ضعيف مي باشد ولي بهتر است جهت بررسي و عدم لانه گزيني و بارور شدن به متخصص زنان جهت معاينه و سونوگرافي مراجعه كنيد . از طرف مديريت. RE: آیا من باردارم؟ - Julia - ۱۶-۱۱-۱۳۸۹ ۰۸:۲۵ عصر سلام دوستان پریود من هر 23 روز اتفاق میفته،اما گاهی ممکنه 28 روزه پریود بشم با این توصیف اگر یه رابطه جنسی بعد از 2روز از تموم شدن خونریزیم داشته باشم و مقدار کمی مایع منی روی واژنم ریخته بشه(بدون دخول) احتمال بارداری وجود داره؟؟ ممنونم RE: آیا من باردارم؟ - nabat1363 - ۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ صبح با سلام و خسته نباشي من مي خوام باردار شم دو روز قبل از تخمك گذاري و شب خود تخمك گذاريم نزديكي با دخول كامل داشتم البته بعد از آميزش دچار عفونت شدم كه 5 روز بعد از نزديكي از پماد كلوتريمازول استفاده كردم ي خوام بدونم چقدر احتمال بارداري دارم با توجه به عفونتم ناگفته نماند كه يه دختر 8 ساله دارم و 4 بار اقدام به بارداري كردم كه طي دو ماه در هر 4 مورد باردارشدم اما به خاطر شرايط جسمي مجبور به سقط شدم اما الان مشكلي ندارم نگرام مي خوام بدونم چقدر طول ميكشه باردارشم چون مي ترسم خدا باهام قهر كرده باشه و ديگه باردار نشم. مرسي RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ عصر (۱۶-۱۱-۱۳۸۹ ۰۸:۲۵ عصر)Julia نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .سلام دوستان با این شرایط امکان بارداری وجود ندارد . برای بارداری باید دخول کامل صورت بگیره . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ عصر (۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ صبح)nabat1363 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .با سلام و خسته نباشي جای دیگه اشاره شد شما با توجه به سقط های عمدی قبلی خود حتما باید تحت نظر متخصص اقدام به بارداری کنید . باید تست حاملگی بدید و اگر باردار هستید شرایط جسمی خود رو در نظر داشته باشید و مراقبت توسط متخصص ضرورت دارد تا مشکلات قبلی تکرار نشود . عفونت واژینال در بارداری به ندرت مشکلی برای مادر و جنین ایجاد می کند . مگر در موارد پیشرفته- به علت عدم رایت نظافت و بهداشت فردی -ب . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - nabat1363 - ۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ عصر باسلام و تشكر از اينكه اينقدر سريع جواب مي دين من زير نظر متخصص زنان هستم و گفته در حال حاضر مشكلي براي بارداري نداري فقط اگه باردارشدي در ماه چهارم بايد دهانه رحم دوخته شده چون ممكنه رحم تحمل نگهداري جنين رو نداشته باشه الان كه يه هفته از تخمك گذاريم مي گذره چه طوري مي تونم بفهمم كه باردارم كه نخوام تا 23 كه موقعه پريوديمه صبر كنم چون در بارداري هاي قبليم يك روز كه عقب انداختم آزمايش خون دادم منفي بود و بعد از چند روز عقب انداختن تازه آزمايش خونم مشكوك بود با توجه به اينكه احتمال بارداري هست نمي تونم قرص براي عفونتم استفاده كنم آيا سونوگرافي مي تونه مشخص كنه حتي اگه يك هفته باردارم باشم./ با تشكر RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۱۹-۱۱-۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ صبح (۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ عصر)nabat1363 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .باسلام با سلام از طرف مدیریت : شما باید تست حاملگی HCG انجام دهید که قطعا به شما جواب می دهد و جواب مشکوک ندارد . با این تست می توانید از وضعیت بارداری بطور حتم مطلع شوید . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - nabat1363 - ۲۱-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۴۱ صبح با سلام، من در بارداري هاي قبليم زماني كه تست بارداري دارم جوابش نه منفي و بود و نه مثبت بلكه در يك مورد 171 بود و در مورد بعد 170 اين يعني چه گفتن دو سه روز ديگه بايد آزمايش تكرار شه من كه سر در نمي يارم به خاطر همينه كه الان نگرانم و مي خوام قبل از پريوديم بفهمم كه باردارم چون واقعا دارم درد مي كشم دارو هم نمي تونم استفاده كنم الانم آزمايش دادم منفي بود ممكنه اشتباه كرده باشن چيكار كنم مطمئن شم تو رو خدا كمكم كنين بايد 23 پريود بشم و 17 آزمايش خون دادم منفي بود RE: آیا من باردارم؟ - IRSHAFA - ۲۱-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ عصر (۲۱-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۴۱ صبح)nabat1363 نوشته شده: نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. لطفا ابتدا عضو شويد . عضویت سریع و آسان .با سلام، تست حاملگی HCG انجام دهید که قطعا به شما جواب می دهد . اگر تست بر مبنای عدم حاملگی باشد مطمئن باشی دحامله نیستید . دقت این آزمایش خوب وبده و یا منفی است یا مثبت . در هر صورت اگر از نزدیکی و رابطه شما که منجر به بارداری شده یا مشکوک هستید منجر به بارداری شود مدت 72 ساعت گذشته باشد قعا آزمایش جواب مناسب را می دهد . موفق باشید RE: آیا من باردارم؟ - nabat1363 - ۲۴-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ صبح با سلام، مي خوام بدونم چيكار مي تونيم بكنيم كه به عمل لقاح كمك كنيم يعني چه كارهاي قبل و بعد از آميزش بايد انجام داد تا درصد بارداري و عمل لقاح رو برد بالا من شديداً به راهنمايتون نياز دارم آخه شوهر من در ماه فقط 5 روز خونست ما طوري برنامه ريزي كرديم كه اين پنچ روز محدوده ي تخمك گذاريم باشه لطفاً راهنمايم كنين / مرسي RE: آیا من باردارم؟ - sayee - ۲۸-۱۲-۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ عصر با سلام من 21 سال سن دارم و از 14 سالگی پریود شدم که از اول همیشه پریود نا منظمی داشتم حتی میشد که 5ماه هم پریود نشم به دکتر هم که مراجعه کردم آزمایش برام نوشتند که همه چی طبیعی بود و بعلت وجود کیست های ریز در هر دو تخمدان بهم قرص سیپروترون کامپاند تجویز کردند که مصرف کردم و در موئد مقرر پریود میشدم که بعد که سونو گرافی انجام دادم که جوابش این بود: رحم دارای ابعاد35*30*66 می باشد.اکوپترن رحم هموژن است. ضخامت اندومتر3 میباشد هر دو تخمدان دارای اندازه و اکوپترن طبیعی میباشد. تخمدان راست دارای ابعاد16*26 و تخمدان چپ دارای ابعاد 17*27 میباشد. مثانه نرمال است. لگن فاقد مایع آزاد است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ آنطور که دکتر سونوگرافی بهم گفت همه چی طبیعی است پس این نامنظمی ناشی از چیه؟ 1سوال دیگه هم داشتم من 5ماه پیش رابطه بدون دخولی داشتم که همزمان قرص سیپروترون کامپاند مصرف میکردم و بعد از آن رابطه ای نداشتم و در موئد مقرر با توجه به قرص پریود شدم و ولی من به علت وسواس فکری همش احساس میکنم باردارم با اینکه سونوگرافی هم انجام دادم ولی الان همش میگم نکنه بارداری خارج از رحم باشه؟من با تجویز پزشک قرص فلوکستین10 روزی 2عدد و پرانول10روزی 1 عدد مصرف میکنم البته دکترم اینو برای افسردگیم داده و جرات نکردم بگم رابطه داشتم و وسواس فکری پیدا کردم با اينكه از اون موقع كه 64 كيلو وزن داشتم الان رسيدم 59 به خاطر استرسي كه دارم ميلي به غدا ندارم و كاهش وزن پيدا كردم آيا ممكنه من باردار باشم و اينقدر كاهش وزن پيدا كنم؟ **آیا بارداری خارج رحم میتونه تا 5 ماه بعد از رابطه وجود داشته باشه؟ ***با توجه به سونوگرافیم که من 1ماه پیش یعنی 4ماه بعد از رابطه انجام دادم امکان بارداری خارج رحم وجود داره؟ يعني با سونوگرافي كه در 4ماه بعد از رابطه انجام دادم و جوابش رو بالا گفتم احتمال بارداري وجود نداره ؟آخه من همش فكر مي كنم زير شكمم سفت شده دكتر پس اگه من باردار نيستم دچار وسواس فكري شدم؟ با تشکر از سایت خوبتون به من که خیلی کمک کرده RE: آیا من باردارم؟ - Z.RAJ - ۸-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ عصر با سلام و تشكر از شما جهت راه اندازي اين سايت من 10 روز است كه پريود نشدم با baby chek دو بار تست كردم نتيجه مثبت بود بعد آزمايش خون نتيجه تست hcg بيشتر از 100 مي باشد آيا من باردارم يا خير؟ با سلام اگه ممكنه تغذيه مناسب جهت سه ماه اول بارداري را برايم ايميل فرمائيد با تشكر از شما RE: آیا من باردارم؟ - liyouza - ۷-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ عصر سلام من دو ماه پیش با همسرم رابطه بدون دخول داشتیم. ایشون وازکتومی انجام داد. وسط ماه من خیلی ترسیدم حامله شده باشم، بی بی چک دادم یک خط پررنگ و یکی کم رنگ بود. دوباره چک کردم منفی بود. رفتم آزمایش خون دادم گفت مثبته ولی میزان هورمونت پایینه. رفتم پیش دکتر گفت دوباره تست بده. تست اول و دوم با فاصله 4 روز بود و هر دو بعد از دو هفت هاز نزدیکی بود. سر ماه با دو روز تأخیر پریود شدم.من کم کاری تیروئید دارم . این ماه 10 روز عقب انداختم. همش فکر می کنم نکنه آز دوق درست نبوده و یا اون پریود نبوده، لکه بینی بارداری بوده.؟؟؟ آزمایش دوم رو خیلی دقیق گرفت. بگبن من باردارم؟ RE: آیا من باردارم؟ - liyouza - ۱۰-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ عصر [quote='liyouza' pid='2151' dateline='1303913494'] سلام من دو ماه پیش با همسرم رابطه بدون دخول داشتیم. ایشون وازکتومی انجام داد. وسط ماه من خیلی ترسیدم حامله شده باشم، بی بی چک دادم یک خط پررنگ و یکی کم رنگ بود. دوباره چک کردم منفی بود. رفتم آزمایش خون دادم گفت مثبته ولی میزان هورمونت پایینه. رفتم پیش دکتر گفت دوباره تست بده. تست اول و دوم با فاصله 4 روز بود و هر دو بعد از دو هفت هاز نزدیکی بود. سر ماه با دو روز تأخیر پریود شدم.من کم کاری تیروئید دارم . این ماه 10 روز عقب انداختم. همش فکر می کنم نکنه آز دوق درست نبوده و یا اون پریود نبوده، لکه بینی بارداری بوده.؟؟؟ آزمایش دوم رو خیلی دقیق گرفت. بگبن من باردارم؟ آزمایش دوم منفی بود RE: آیا من باردارم؟ - NINANWA9 - ۱۴-۲-۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ عصر سلام امروز مود پري من بودديشب بيبي چك گزشتم يه خط پررنگ ويكيكم رنگ بود امروز آزمايش دادم گفت مشكوك هست سه روز ديگه آزمايش تكرار بدم منظور از مشكوك چي بوذ RE: آیا من باردارم؟ - NINANWA9 - ۱۴-۲-۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ عصر سلام متاسفم درپيام چندساعت قبل عجله داشتم به محل كارم برم به خاطر همين اشتباه نوشتاري داشتم لطفا من را در مورد پاسخ مشكوك آزمايش خون بارداري راهنمايي كنيد من يك سال هست كه اقدام به بارداري كردم اين ماه از كلوملفين استفاده كردم امروز كه آزمايش بارداري دادم روز 29 پريم بود جوابم مشكوك بود ديشب هم بيبي چكم خط پايين كم رنگ مشخص شد خيلي استرس دارم چند درصد احتمال دارد من باردار باشم RE: آیا من باردارم؟ - یکتاجون - ۱۹-۲-۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ عصر سلام..من پریودهایم مثل قبله رنگشون ولی احساس میکنم نسبت به قبلا خونریزیم..کمتره..میشه بدلیل خوردن قرصای ضدبارداری باشه؟؟اخه دکترواسه کیستم تجویز کرده..در ضمن من حدود2ماه پیش با نامزدم رابطه داشتم ولی دخول نداشته و منی وارد واژن نشده..ایا با وجود پریود شدن باردارم؟ RE: آیا من باردارم؟ - baranjoon63 - ۲۳-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ عصر با سلام و تشکر من 27 سالمه و 2 ماهه عقد کردم.من 13 هر ماه پریود میشم یعنی دورم 30 روزه هست.روز اول ماه (12 روز قبل پریود)با همسرم رابطه داشتم.البته اصلا دخولی صورت نگرفت و من باکره ام.من تمام مدت لباس تنم بود فقط گاهی همسرم با دست من رو تحریک میکرد که اون هم بالای واژن بود و دستش اصلا با واژن من تماس نداشت.سوالم اینه به احتمال اینکه دست ایشون با پیشاب (تا اون زمان منی خارج نشده بود)خودش برخورد کرده باشه(البته من هیچ خیسی احساس نکردم)ممکنه من باردار بشم؟وقتی ارضا شد مقداری منی روی دست من ریخت که بلافاصله با آب شستم .حالا اگه بعد ار شستن دست من با واژن برخورد کنه ممکنه بازم حامله بشم؟ البته من 13 این ماه طبق معمول پریود شدم.اما دردهای پریودم از همیشه بیشتر بود و بعد پریود تا یکی 2 روز احساس تهوع و سردرد داشتم.ما 2 سال دیگه عروسیمونه.لطفا کمک کنید RE: آیا من باردارم؟ - sahamerin - ۱۹-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ عصر با عرض سلام خدمت اقای دکتر و خسته نباشید خدمت همه. لطف کنید منو از عدم بارداری 100درصد مطمئن کنید. بیشتر از 1ماهه از استرس دوتاییمون داریم دیوونه میشیم. لطفا کمکمون کنید. من دوره پریود تقریبا منظم دارم(یعنی از 32 روز تا 34 روز) من 23 ماه فروردین پریود شدم و 18 اردیبهشت 90 نزدیکی بدون محافظت داشتم.روز 28 اردیبهشت یعنی بعد از 36 روز پریود شدم.این ماه هم روز 9تیر پریود شدم یعنی بعد از 48 روز.هر روز یه حالت روی من بوجود میاد.یه روز کمر درد میگیرم یه روز حالت تهوع یه روز قسمت راست شکمم درد داره.و امروز تهوع دارم که 2 /3 روزه.یکی دوبار هم تست ادرار دادم که منفی بوده.و تست خون هم همچنین.چندروزه احساس میکنم شکمم بزرگ شده کمی.میدونم که بارداری =عدم بارداری.اما من شنیدم خانومای باردار هم بعضا پریود میشن.اینو دکتر من هم گقت.توروخدا منو راهنماییم کنین.اگه زود جواب بدین ممنون میشم.دارم دیوونه میشم. با عرض سلام خدمت اقای دکتر و خسته نباشید خدمت همه. لطف کنید منو از عدم بارداری 100درصد مطمئن کنید. بیشتر از 1ماهه از استرس دوتاییمون داریم دیوونه میشیم. لطفا کمکمون کنید. من دوره پریود تقریبا منظم دارم(یعنی از 32 روز تا 34 روز) من 23 ماه فروردین پریود شدم و 18 اردیبهشت 90 نزدیکی بدون محافظت داشتم.روز 28 اردیبهشت یعنی بعد از 36 روز پریود شدم.این ماه هم روز 9تیر پریود شدم یعنی بعد از 48 روز.هر روز یه حالت روی من بوجود میاد.یه روز کمر درد میگیرم یه روز حالت تهوع یه روز قسمت راست شکمم درد داره.و امروز تهوع دارم که 2 /3 روزه.یکی دوبار هم تست ادرار دادم که منفی بوده.و تست خون هم همچنین.چندروزه احساس میکنم شکمم بزرگ شده کمی.میدونم که پریود =عدم بارداری.اما من شنیدم خانومای باردار هم بعضا پریود میشن.اینو دکتر من هم گقت.توروخدا منو راهنماییم کنین.اگه زود جواب بدین ممنون میشم.دارم دیوونه میشم. RE: آیا من باردارم؟ - sahamerin - ۱۹-۴-۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ عصر تو رو خدا یه کم زد جواب بدین RE: آیا من باردارم؟ - labkhand - ۲۲-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ صبح سلام من دختری 25 ساله هستم و در روز جمعه سوم ماه پریود شدم، و در روز شنبه یازدهم (2 روز بعد از اتمام پریودم) با نامزدم رابطه داشتم. اما این رابطه به علت باکره بودن من به طرز کامل نبود و دخولی هم صورت نگرفت، و همسرم بعد از ارضا شدن مایع منی خود را روی بدم ریخت. اما با گذشت 7 روز یعنی در روز هجدهم ماه.من با مشکل مشاهده لکه بینی صورتی و قهوهای (بیشتر قهوه ای) روبرو شدم و این لکه نینی حدود4 روز است که ادامه دارد. آیا علت آن بارداریست؟؟ یعنی ممکن است با وارد نشدن منی باردار باشم؟؟ علت این لکه ها از نظر شما چیست؟؟ خـــــــــــــــــــــــــــــــــواهش میکنم جواب بدید بسیار نگران هستم...با تشکر RE: آیا من باردارم؟ - مالوچه - ۴-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ صبح سلام به دکتر محترم.می خواستم بدونم چند روز بعد از تاخیر پریودی جواب تست بارداری با آزمایش خون حتمی ودیگر درست است. RE: آیا من باردارم؟ - یکتایک - ۶-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ عصر باسلام وخسته نباشید من21سالمه ویک سال و4ماه ازدواج کردم پریودهای نامنظمی دارم ولی بیشترین تاخیرپریودم یک هفته اونم با علائم پریودی بوده.الان یک ماهه جلوگیری نکردم و9روزه پریودم عقب افتاده علائم پریودی هم ندارم روزهفتم هم بیبی چک استفاده کردم منفی بودآیاممکن باردار باشم؟ RE: آیا من باردارم؟ - یکتایک - ۹-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۴۸ عصر سلام اگه میشه جواب سوالای صفحه ی 5و6روهم بدین سوال من تو صفحه دی 6 هستش با تشکر ازحماتتون RE: آیا من باردارم؟ - ninilili - ۲۷-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ صبح با سلام من 25 سال سن دارم و 4 ماهه که ازدواج کردم. از قرص سیپروترون کامپاند استفاده می کنم. 2 هفته پیش یک نزدیکی پر خطر داشتم و همان شب قرصم رو فراموش کرده بودم بخورم شب بعد 2 عدد همزمان خوردم و بعد از آن هر شب یه قرص می خورم. روزی که نزدیکی داشتم بلافاصله بعد از قطع پریودم بود. می خواستم بدونم امکان بارداری من وجود داره؟ و اگه از تست های حاملگی استفاده کنم جواب می دهد؟ RE: آیا من باردارم؟ - ssara - ۲۴-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ صبح سلام.من یک سال و هفت ماهه که ازدواج کردم و جلوگیری طبیعی میکردیم بعد یک سال و یکی دو ماه جلوگیری و قطع کردیم.از وقتی جلوگیری نمیکنیم تاریخ پریودم جلو میزنه .مثلا همیشه یکم میشدم ماه بعد شد بیست و هفتم. ماه بعد 25.ماه بعد20.ماهه بعد دوباره برگشت عقب یعنی بیست و پنجم و ماه بعدش27ولی این ماه یک هفته جلو زدیعنی22شدم.قبل از اینکه جلوگیری و قطع کنم هر وقت پریود میشدم سینه هام و کمرم درد میگرفت و دو سه ماه بعد از اینکه جلوگیری و قطع کردم هم همینطوری بود ولی خیلی کم ولی توی این 2ماه آخر واسه پریودم هیچ دردی و نداشتم و همیشه پریودم هفت روزه بود ولی دو سه ماهه پنج روزه شده. اینا میتونه علائم بارداری باشه یا اینکه دلیل دیگه ای داره. با تشکر. RE: آیا من باردارم؟ - فاطيما - ۲۴-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ عصر سلام خسته نباشيد من با نامزدم 2 روزه پيش رابطه داشتيم البته بدون دخول و من باكره ام. ولي يكبار آلت خودشون را از پشت بين پاهاي من گداشتند و جلو و عقب كردند و من اونو حسش ميكردم البته بدون كاندوم در حد چند دقيقه و بعد آب مني شان را يكبار روي كمرم ريختند و خوب پك كرديم و بار دوم در رابطه روي سينه هام ريختند و بعد خوب پاك كرديم و لي اصلا سر آلتشون با آلت من در تماس نبود . ما بار دوم از كاندوم استفاده كرديم .اصلا مني ايشان با واژن يا آلت تناسلي من ارتباط نبود . حتي قرص اچ دي هم بعدش خوردم. نميدونم چرا استرس گرفتم .لطفا كمكم كنيد. ميخواستم بدونم اينجوري كه بارداري امكان نداره . نه؟؟؟ ازنون ميخوام لطفا جواب منو بديد . با تشكر RE: آیا من باردارم؟ - نسترن - ۲۶-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ صبح با سلام من تلزه عضو شدم و نمیدونم کجا سوالم مطرح کنم و ممنون میشم پاسخ سوالم بدید من 24 سالمه و 3 ساله ازدواج کردم به دلایلی قبلا پرده بکارتم دوختم و میخواستم بدونم تاثیری بر بارداری داره و سوال بعدیم اینکه تا حالا پریودی منظم و 28 روزه داشتم ماه پیش یعنی شهریور ماه7 شهریور پریود شدم و روزای 26و27 شهریور جلوگیری نداشتم ولی 2 مهر پریود شدم و باز روزای 14و15و16 مهر نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و روز 16 علایم تخمک گذاری داشتم درد زیر شکم و سینه و دیگه از اون روز نزدیکی نداشتم چون شوهرم کارش شهرستان و هر 2 هفته3روز پیشم آیا این 3 روز برای بارداری کافیه؟و همچنین آزمایش خون 2 روز پیش یعنی24/7/90دادم که جوابش non pregnant:<25 pregnant:>50 equivocal:25-50 miu/ml resulr negative ممنون تو رو خداا لطفا بعد پاسخ میشه سوالم حذف کنید خیلی ازتون ممنون میشم فکر میکنم برام مشکل پیش میاد |